Blijf up-to-date

Het corona-virus en alle maatregelen grijpen ook in op het onderwijs bij Gilde Opleidingen. De gezondheid van studenten en medewerkers staat voorop. Tegelijkertijd gaat het onderwijs door. Weten wat dat allemaal betekent? Klik hier voor vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden

Kom, proef het
echte werk!

Studenten in de praktijk

Gilde Opleidingen zet zich dag en nacht in om zijn studenten voor te bereiden op het echte werk. Dit doen we door middel van praktijklessen, casussen en stages. Soms gaan we nóg een stapje verder. Zo hebben wij een bakkerswinkel, restaurant, brasserie en beautysalon. Onze enthousiaste studenten runnen deze leerwerkplaatsen onder begeleiding van deskundige docenten. Zo wordt het echte werk ineens wel heel echt!

Gesloten

Wegens de maatregelen voor het Coronavirus zijn onze studentenbedrijven tot nader bericht gesloten.

Welkom bij salon @PUUR

Aan de Groenveldsingel in Venlo zit onze salon @PUUR – jouw mooiste jij. In deze sfeervolle en professioneel ingerichte salon proeven onze studenten van het echte werk. Van een nieuwe coupe tot schoonheidsbehandeling: onze studenten kunnen knippen, wassen, epileren, masseren, verven en make-up aanbrengen. Ook voor een (wellness)arrangement kun je terecht bij salon @PUUR. 

Studenten zijn zeer nauwkeurig en krijgen waar nodig hulp van docenten. Een behandeling duurt dus soms iets langer dan normaal. Hier tegenover staan aantrekkelijke tarieven. Kijk maar eens naar onze prijslijst (pdf). Oefenen op poppen of medestudenten biedt nooit dezelfde ervaring als een behandeling van een echte klant. Je helpt onze studenten dus ook enorm om hen voor te bereiden op het echte werk!

Openingstijden

Vanwege de coronamaatregelen is salon @Puur tot en met 5 februari 2021 gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Vanaf 5 februari 2021 zijn we weer telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak en is onze salon weer geopend.
Wij hopen je vanaf 5 februari weer te mogen begroeten tijdens onderstaande openingstijden in onze salon @Puur. 

Dinsdag 10.00 uur - 16.00 uur
Woensdag 9.30 uur - 16.00 uur
Vrijdag 9.30 uur - 16.00 uur

 

Bakkerswinkel

Zin in een lekker gebakje of heb je nog een halfje wit nodig? Een ding is zeker: niets is lekkerder dan versgebakken brood, cake, taart of koek. Onze studenten van de bakkersopleiding bakken dagelijks diverse broden en lekkernijen. Je koopt deze versgebakken creaties op de locatie Laaghuissingel in Venlo. Smullen!

De bakkerswinkel biedt studenten de kans te proeven van het echte werk. De producten die zij maken tijdens de praktijklessen gaan dankzij hun zachte prijs als zoete broodjes over de toonbank. Zo verspillen we niets! We verrassen onze klanten elke dag opnieuw. Van broodjes tot vlaaien en van cakes tot koekjes. Iedere dag weer volop keus!

Openingstijden

Maandag 11.30 uur – 14.00 uur
Dinsdag 11.30 uur – 14.00 uur
Woensdag 11.30 uur – 14.00 uur
Donderdag 11.30 uur – 14.00 uur
Vrijdag 11.30 uur – 14.00 uur

Brasserie

Zin in een kopje koffie? Nog iets lekkers er bij? Op werkdagen kun je al om 9.00 uur terecht bij onze gezellige brasserie. Vanaf 11.30 uur serveren we heerlijke lunchgerechten. En met ‘we’ bedoelen we dan vooral onze ambitieuze studenten. Onder begeleiding van ervaren docenten ontdekken zij het echte werk, terwijl jij proeft van al het heerlijks dat zij klaarmaken en serveren!

Het beste nieuws? Onze gerechten, hapjes en drankjes zijn ook nog eens bijzonder gunstig geprijsd.

Openingstijden

Brasserie: Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 13.30 uur (op vrijdag tot 13.00 uur)
Keuken: Maandag tot en met vrijdag vanaf 11.30 uur

Restaurant L’Entree

Wil jij lekker eten in een sfeervolle ambiance? Kom dan proeven van de kook- en serveerkunsten van onze gastvrije studenten in restaurant L’Entree aan de Laaghuissingel in Venlo. Onze studenten doen waardevolle praktijkervaring op, terwijl jij geniet van hun heerlijke creaties. Tegen een aantrekkelijk tarief krijg je een maaltijd die je je nog lang zal herinneren!

Reserveren kan van maandag tot vrijdag telefonisch tot 16.30 uur op +31 88 468 2017, of per e-mail. Ook kun je e-couvertsbanners gebruiken op deze pagina.

Openingstijden

Lunch: maandag tot en met vrijdag om 11.45 uur
Diner: dinsdag tot en met donderdag om 17.45 uur