Kom, proef het
echte werk!

Studenten in de praktijk

Gilde Opleidingen zet zich dag en nacht in om zijn studenten voor te bereiden op het echte werk. Dit doen we door middel van praktijklessen, casussen en stages. Soms gaan we nóg een stapje verder. Zo hebben wij een bakkerswinkel, restaurant, brasserie en beautysalon. Onze enthousiaste studenten runnen deze leerwerkplaatsen onder begeleiding van deskundige docenten. Zo wordt het echte werk ineens wel heel echt!

Contact

Groenveldsingel 40, Venlo
(088) 468 25 66
puur@rocgilde.nl

Welkom bij salon @PUUR

Aan de Groenveldsingel in Venlo zit onze salon @PUUR – jouw mooiste jij. In deze sfeervolle en professioneel ingerichte salon proeven onze studenten van het echte werk. Van een nieuwe coupe tot schoonheidsbehandeling: onze studenten kunnen knippen, wassen, epileren, masseren, verven en make-up aanbrengen. Ook voor een (wellness)arrangement kun je terecht bij salon @PUUR. 

Studenten zijn zeer nauwkeurig en krijgen waar nodig hulp van docenten. Een behandeling duurt dus soms iets langer dan normaal. Hier tegenover staan aantrekkelijke tarieven. Kijk maar eens naar onze prijslijst (pdf). Oefenen op poppen of medestudenten biedt nooit dezelfde ervaring als een behandeling van een echte klant. Je helpt onze studenten dus ook enorm om hen voor te bereiden op het echte werk!

Openingstijden

Wij zijn gesloten tot en met dinsdag 6 februari in verband met aangescherpte coronamaatregelen. Wij zijn nu alléén op dinsdag telefonisch bereikbaar. U kunt altijd per mail contact opnemen.