Kom, proef het
echte werk!

Studenten in de praktijk

Gilde Opleidingen zet zich dag en nacht in om zijn studenten voor te bereiden op het echte werk. Dit doen we door middel van praktijklessen, casussen en stages. Soms gaan we nóg een stapje verder. Zo hebben wij een bakkerswinkel, restaurant, brasserie en beautysalon. Onze enthousiaste studenten runnen deze leerwerkplaatsen onder begeleiding van deskundige docenten. Zo wordt het echte werk ineens wel heel echt!

Contact

Groenveldsingel 40, Venlo
(088) 468 25 66
puur@rocgilde.nl

Welkom bij salon @PUUR

Aan de Groenveldsingel in Venlo zit onze salon @PUUR – jouw mooiste jij. In deze sfeervolle en professioneel ingerichte salon proeven onze studenten van het echte werk. Van een nieuwe coupe tot schoonheidsbehandeling: onze studenten kunnen knippen, wassen, epileren, masseren, verven en make-up aanbrengen. Ook voor een (wellness)arrangement kun je terecht bij salon @PUUR. 

Studenten zijn zeer nauwkeurig en krijgen waar nodig hulp van docenten. Een behandeling duurt dus soms iets langer dan normaal. Hier tegenover staan aantrekkelijke tarieven. Kijk maar eens naar onze prijslijst (pdf). Oefenen op poppen of medestudenten biedt nooit dezelfde ervaring als een behandeling van een echte klant. Je helpt onze studenten dus ook enorm om hen voor te bereiden op het echte werk!

Coronamaatregelen

Wij werken alleen volgens afspraak en volgens de geldende coronamaatregelen.
Je kunt per mail of telefoon (alleen op dinsdag telefonisch) een afspraak maken. We nemen maximaal 3 klanten tegelijk aan om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Mondkapjes zijn verplicht. Duo-behandelingen voor schoonheidsverzorging zijn helaas nu niet mogelijk, behandelingen voor één persoon zijn natuurlijk wel mogelijk.

Openingstijden

Dinsdag 10.00 uur – 16.00 uur
Woensdag 10.00 uur – 16.00 uur
Vrijdag 10.00 uur – 16.00 uur

Model worden voor de kappersopleiding of schoonheidsverzorging?

Om onze studenten de mogelijkheid te bieden om zoveel mogelijk te oefenen zijn wij doorlopend op zoek naar modellen van alle leeftijden en geslachten, en met alle huid- en haartypes.

Je kunt een gratis behandeling krijgen van onze studenten, waarbij ze worden begeleid door docenten. Denk hierbij aan een gezichtsbehandeling, het harsen van de benen of het knippen, kleuren en/of vormgeven van het haar.