Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde Wellness & Beauty College

Jij maakt mensen niet alleen mooier, je geeft ze ook een beter gevoel. Bij Gilde Wellness & Beauty College leer jij hoe je mensen laat stralen, of dat nou met een nieuw kapsel of een ontspannende massage is. Bij Gilde Wellness & Beauty College leiden we mensen op voor werk dat er écht toe doet.

Onze locaties

Het Gilde Wellness & Beauty College heeft een locatie in Venlo. Nieuwsgierig wat deze topplaats jou als student te bieden heeft? Neem dan zeker even een kijkje op onze locatiepagina over Venlo!  

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Op deze locatie

  • @Salon Puur

Kies jouw studie

De opleidingen van de Gilde Wellness & Beauty College gaan veel verder dan een nieuw kapsel of een ontspannende massage. Jij leert tijdens je opleiding naar de klant te luisteren en speelt in op wat hij nodig heeft. Van kapper tot salonmanager of schoonheidsspecialist: wij hebben de perfecte opleiding voor jou!

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Topopleidingen

Elk jaar beoordeelt de Keuzegids mbo alle opleidingen in het land. De beste krijgen een kwaliteitszegel en mogen zich Top-opleiding noemen. We zijn super trots dat de kappersopleidingen van Gilde Wellness & Beauty College deze zegel mogen dragen.

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist